Underground Mugen community specializing in advanced Mugen stages, screenpacks & Graphics

You are not connected. Please login or register

Development Questions

Go to page : Previous  1, 2, 3

Go down  Message [Page 3 of 3]

51Development Questions - Page 3 Empty Re: Development Questions on Sun Nov 27, 2011 2:13 am

TweaK

TweaK

Development Questions - Page 3 42451059065_c5b3f655dd_o
Its cool man, it took everyone's input to get me this far. Now i just gotta figure out why Ibuki's Big portrait is off while Chun-lis is spot on.


Development Questions - Page 3 Ibukioffset


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Development Questions - Page 3 Tweaksiggy

52Development Questions - Page 3 Empty Re: Development Questions on Sun Nov 27, 2011 2:18 am

G

G

Development Questions - Page 3 OjtZ7W5
Not an expert on that sort of thing, but that seems like a layer issue.

Should be simple to fix by adjusting the placement of your Ibuki render in your port.


EDIT: Now that you posted a close up i'm noticing a weird text glow blend on some of those names. Especially on the first 4. I'm not sure if you intended on fixing those or not, just figured i'd point it out.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Development Questions - Page 3 XqZWtLC
https://www.newagemugen.com/

53Development Questions - Page 3 Empty Re: Development Questions on Tue Dec 20, 2011 4:41 pm

TweaK

TweaK

Development Questions - Page 3 42451059065_c5b3f655dd_o
I swear if it isn't one thing its another. Mugen is being very lame about loading up my Win Screen ports. I have them clearly labeled as 9000,3 and have said sprites entered as the one to use in the System Def in the Victory screen section. for some gay reason MUGEN refuses to laod the sprite i tell it to load and it just slaps the 9000,1 sprite up like a 2 year old. I thought maybe teh sprite was too big so i tested it as a 9000,2 and the shit ended up working. Is it the order of the sprites or something cuz idk why its not just loading up with the settings i have already.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Development Questions - Page 3 Tweaksiggy

54Development Questions - Page 3 Empty Re: Development Questions on Tue Dec 20, 2011 6:18 pm

Seph

Seph

Development Questions - Page 3 49283851498_0631820187_o
MUGEN 1.0 default win portrait will always be 9000,2 you can't change it, if you do, it does nothing but shit bricks on your face. Leave it 9000,2 and your good.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Development Questions - Page 3 IFlWohn
Thanks Watta!

Gamer Card:
Development Questions - Page 3 7

55Development Questions - Page 3 Empty Re: Development Questions on Tue Dec 20, 2011 10:07 pm

TweaK

TweaK

Development Questions - Page 3 42451059065_c5b3f655dd_o
kk i guess i gotta change all of that now lol


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Development Questions - Page 3 Tweaksiggy

56Development Questions - Page 3 Empty Re: Development Questions on Wed Dec 21, 2011 12:00 am

GRAYFOX

GRAYFOX

Development Questions - Page 3 OjtZ7W5
Seph pretty much summed it up and with time. Elecbyte might update this feature for more than one sprite location. study

Back to top  Message [Page 3 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum